Advocat Família

Contacti amb el bufet d’advocats especialista en Dret de Família

L’advocat de família a Barcelona li permet obtenir la millor solució per al seu cas.

 

El Dret de família regula les relacions familiars entre ascendents, descendents i col·laterals. L’advocat especialista en dret de família li garantirà les millors opcions a nivell judicial i extrajudicial per a cada situació. Contacti ara amb el bufet d’advocats família a Barcelona.

%

Satisfacció dels clients

%

Èxit a primera instància

%

Casos guanyats

Principals matèries de treball com advocat de família a Barcelona:

Incapacitació Judicial

Procediment civil pel qual se sol·licita davant el Jutjat la incapacitació d’una persona determinada per part dels seus familiars, establint un tutor o curador.

Herències y Successions

Procediments de reclamació i repartiment d’herència, cobrament de la legítima, desheredaciones, i altres tràmits relacionats amb el dret successori.

Pensió d'aliments

Reclamacions a nivell judicial i extrajudicial de pensions d’aliments en favor dels fills impagades.

Divorcis

Procediments de divorci express, dissolució i separació matrimonial, modificació de mesures de divorci, guarda i custòdia, parelles de fet i capitulacions matrimonials.

L’advocat de família a Barcelona s’especialitza en Dret Civil, i s’encarrega de redactar acords extrajudicials, tramitar l’herència, redactar pactes successoris, donacions entre familiars, confeccionar capitulacions matrimonials i contractes entre familiars, així com interposar demandes de divorci, separació, dissolució de condomini, divisió de l’herència, nomenament de tutors, entre d’altres.

Contacte Advocat Familia Barcelona

Política de privacitat

Necessites ajuda?